Lacăt pus pe CMID, acuză liderul USR Cluj. „Decor pentru poze de campanie”

Autor  Ionel Lespuc   în       1 lunã în urmã     825 Vizualizări  

Într-o postare pe Facebook, liderul USR Cluj, Cătălin Sălăgean, arată că Centrul de management integrat al deșeurilor (CMID) inaugurat acum zece zile ar fi, de fapt, nefuncțional. Nu se cunosc însă motivele pentru care deșeurile nu se transportă la CMID.

„Un imens și scump muzeu în aer liber. Un decor folosit de Alin Tișe pentru poze de campanie. Utilaje rămase nemișcate și liniște așternută asupra noii rampe de gunoi ecologice în perimetrul căreia n-a mai intrat nicio mașină de câteva zile. După ce și-a dat cuvântul de onoare și ne-a probat cu imagini filmate cu drona că CMID că e perfect funcțional, președintele consiliului județean a pus lacătul și duce gunoiul … nu știm unde, dar nu putem decât să sperăm că nu la vechea rampă, pentru că asta ar fi o ilegalitate”, scrie Sălăgean.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat că va reacționa la această postare. O vom atașa imediat ce ne va fi transmisă.

Iată postarea de pe Facebook a lui Tișe, din 22 mai.

✅C.M.I.D. ESTE OPERAȚIONAL.
♻️ASTĂZI A INTRAT ÎN NOUL CENTRU PENTRU MANAGEMENTUL INTEGRAT AL DEȘEURILOR PRIMA MAȘINĂ CU GUNOI SELECTAT.
✅Investiția de la Centrul pentru Managementul Integrat al Deșeurilor are o valoare de aproximativ 70 milioane euro, este cel mai mare centru de acest tip din România, cu o capacitate de depozitare de peste 1,5 milioane metri cubi.
♻️Județul Cluj încheie definitiv epoca poluării!

About