VIDEO. O nouă grădiniță în Florești, cu 120 de locuri. „Cele mai înalte standarde de siguranță și securitate pentru cei mici”

Autor  admin   în       3 luni în urmã     786 Vizualizări.  

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a transmis, joi, că o nouă grădiniță a fost deschisă în Florești. „Acest spațiu este gândit să inspire și să stimuleze creativitatea și învățarea copiilor noștri într-un mediu sigur și primitor”, a transmis Bogdan Pivariu. 

120

de locuri este capacitatea noii grădinițe din Florești

Anunțul edilului din Florești
„Astăzi, cu bucurie și entuziasm, am deschis porțile unei noi grădinițe în Florești, un spațiu modern, construit după cele mai înalte standarde de siguranță și securitate pentru cei mici. ⭐️🏫
Această grădiniță cu o capacitate de peste 120 de locuri, reprezintă nu doar o investiție nouă, ci și angajamentul nostru continuu față de viitorul comunității noastre.
Cu un design interior nordic, care îmbină frumosul cu funcționalul, acest spațiu este gândit să inspire și să stimuleze creativitatea și învățarea copiilor noștri într-un mediu sigur și primitor.
Pentru noi, investițiile în educație și în infrastructura dedicată copiilor sunt prioritare. Credem cu tărie că prin crearea unor astfel de spații, oferim copiilor noștri cele mai bune șanse de a crește și de a se dezvolta în cetățeni responsabili și împliniți.
📚🖍️Le urăm copiilor noștri un călduros bun venit în noua lor casă a cunoașterii!”, a transmis, pe Facebook, edilul șef al celei mai mari comune din România.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.