VIDEO. Noua grădiniță din comuna Florești va putea fi edificată înainte de termen. Bogdan Pivariu: „Se asigură condiții moderne și adecvate copiilor”

Autor  admin   în       2 luni în urmã     1997 Vizualizări.  

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a vizitat, miercuri, șantierul noii grădinițe de la Tăuți. Aceasta se construiește pe amplasamentul vechii grădinițe din sat.
Termenul de finalizare a lucrării este începutul anului 2025, însă edilul-șef al comunei este de părere că grădinița ar putea fi edificată până la finalul acestui an. 

Anunțul primarului din Florești

👷🏻‍♂️ 𝐕𝐢𝐳𝐢𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐬̦𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐢𝐢 𝐠𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐚̆𝐮𝐭̦𝐢!
🏗 Grădinița este construită pe terenul fostei școli din Tăuți și va deservi nu doar locuitorii din Tăuți, ci și pe cei din Florești. Aceasta va găzdui 3 grupe de clasă pentru învățământul preșcolar, împreună cu facilitățile necesare.
Grădinița va dispune de :
➡️3 grupe;
➡️sală multifuncțională;
➡️cabinet medical;
➡️birou administrativ;
➡️grupuri sanitare;
➡️curte mare într-o zonă linistită și cu aer curat.
Acest proiect este un alt pas important spre îmbunătățirea infrastructurii educaționale, asigurând astfel condiții moderne și adecvate pentru viitorul copiilor din comunitatea floreșteană.
‼️Termenul de finalizare este începutul anului 2025, dar având în vedere avansul pe care constructorul îl are, suntem încrezători că până la finalul anului, această grădiniță va fi edificată”, a transmis primarul Bogdan Pivariu, pe contul său de Facebook.
Capturi foto & VIDEO: Bogdan Pivariu/via Facebook

Cum va arăta noua grădiniță din Florești

GALERIE FOTO. Undă verde pentru grădinița din Tăuți, Florești: a fost semnat contractul. Construcția va fi gata în 18 luni

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.