Un nou magazin de îmbrăcăminte se deschide la Cluj

Autor  admin   în       1 saptãmânã în urmã     6539 Vizualizări.  

Primark, retailer internațional de modă, a anunțat că intenționează să deschidă cel de-al său patrulea magazin din Romania, în centrul comercial VIVO!, Cluj-Napoca. Magazinul va fi prima locație Primark din regiunea de nord-vest a țării și urmează să fie inaugurat în 2025.

Noul magazin va ocupa un total de 3.700 de metri pătrați de spațiu comercial, împărțit pe două etaje, și va oferi cele mai recente tendințe în materie de modă, precum și produse esențiale de zi cu zi în materie de îmbrăcăminte, frumusețe, stil de viață și articole pentru casă.

Primark este un retailer internațional de modă, originar din Irlanda, cu sediul central în Dublin. A fost fondat în anul 1969 sub numele de Penneys. Primark este cunoscut pentru oferirea de haine la prețuri accesibile, având magazine în multe țări din Europa și în Statele Unite. În Irlanda, brandul operează sub numele de Penneys din cauza drepturilor de marcă deținute de retailerul american J.C. Penney în alte regiuni.

 

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.