Sondaj realizat de PNL la Florești. Pivariu câștigă detașat

Autor  admin   în       1 lunã în urmã     1016 Vizualizări.  

Sondaj de opinie la Florești, realizat de CIRA – The Center for International Research and Analyses. Actualul primar are motive de bucurie: este lider detașat.

CIRA a realizat un sondaj pe 808 subiecți, prin metoda door to door, în perioada 2.03.2024 – 19.03.2024. Potrivit datelor obținute, Bogdan Pivariu este privit într-o manieră pozitivă de 64% dintre respondenți. 71% dintre respondenți l-ar vota pe Pivariu ca primar, dacă alegerile ar avea loc duminica viitoare.

Oamenii au apreciat, dintre realizările din ultimii ani, modernizarea străzii Eroilor (22%), modernizarea infrastructurii rutiere în general (14%), investițiile în strada principală, educație și parcuri (6%).

În ceea ce privește părerile oamenilor, 33% dintre ei au o părere pozitivă despre fostul primar Horia Șulea, care nu este clar dacă poate candida din cauza condamnării sale penale. De altfel, el nici nu apare în topul intenției de vot, unde pe locul al doilea se află Daniel Meze (11%) și Flaviu Udrea (6%). Doar 52% dintre respondenți au putut indica un candidat la Primăria Florești.

Candidatul este mai tare decât partidul. Potrivit sondajului, PNL este la 46%, urmat de PSD, cu 15%, USR, 13%, și AUR, 11%.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.