Ovidiu Cîmpean, candidat PNL: Vreau să facem în România fain ca la Cluj – VIDEO (A)

Autor  admin   în       2 luni în urmã     1749 Vizualizări  

Ovidiu Cîmpean este director de dezvoltare în Primăria Cluj-Napoca și toată lumea a remarcat faptul că municipiul se dezvoltă. Liberalul de 35 de ani țintește acum un loc în Camera Deputaților, de unde crede că va putea ajuta proiectele Clujului, de unde speră să contribuie la simplificarea procesului de absorbție a fondurilor europene pentru toate administrațiile locale din țară.

Media9 vă invită să urmăriți un interviu video cu Ovidiu Cîmpean, realizat în patru locuri din Cluj.

A fost responsabil din partea municipalității pentru proiectele de modernizare a străzilor Regele Ferdinand, Emil Isac și Molnar Piuariu, respectiv la proiectul de amenajare a Parcului Între Lacuri. Am vizitat împreună toate aceste locuri, pline de culoare și în mod evident mult mai utilizate după modernizare.

“Toate acestea sunt proiecte care arată un standard de calitate ridicat cu atenție la detalii și sunt proiecte care schimbă în bine viața clujenilor”, a spus Cîmpean.

Detalii neștiute și informații despre dotările smart ale celor patru zone, în interviul video.

La finalul discuției noastre, tânărul politician a spus de ce crede că alegătorii ar trebui să pună ștampila pe lista PNL.

“Vreau să facem în România fain ca la Cluj și pentru clujeni mai mult, mai bine și mai repede”, a subliniat Ovidiu Cîmpean.

About