Licitație adjudecată. Cine face proiectul pentru modernizarea Pieței Mărăști, cu parking subteran

Autor  Ionel Lespuc   în       1 saptãmânã în urmã     4190 Vizualizări  

Primăria a atribuit contractul de proiectare pentru Piața Mărăști. „Reamenajarea zonei Piața Marăsti și a străzilor adiacente, construire parking subteran- Plan Urbanistic Zonal, expertiză tehnică, studii specifice tipului de investiție, studiului de fezabilitate – realizare parking subteran, documentație de avizare a lucrărilor de intervenții, a proiectului tehnic și asigurarea asistenței tehnice pe perioada de execuție a lucrărilor”, este proiectul care apare pe LICITATIA.RO.

Piața Marăşti şi străzile adiacente sunt prinse la pachet cu amenajarea unui parking subteran în zona Aleii Bibliotecii. Valoarea estimată a contractului era de 1.000.000 lei, iar durata de execuție stabilită este de 18 luni. Licitația a fost câștigată de Planwerk Arhitectură și Urbanism. Este biroul de urbanism care a redesenat, printre altele, Piața Unirii și Piața Lucian Blaga.

899.000

de lei este ofert financiară a celor de la Planwerk, care au realizat și planul urbanistic general (PUG) al Clujului.

Planwerk este lider de asociere. Partener este SC NV Construct SRL, iar subcontractanţi: SC Prodeco Arhitectură și Inginerie SRL, CS Lifeconstruct SRL, SC Energobit Control Systems, SC DTG Alfa SRL, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei.

Primăria mai are un plan pentru cartierul Mărăști, de data aceasta pentru zona Expo Transilvania, unde va exista un parc de trei hectare, care va conține și facilități pentru sport, pe modelul parcului Între Lacuri, dar se vor moderniza și străzi. 

About