Emil Boc: „Șansele s-au prăbușit, dar să facem tot ce ne stă în putință”. Amenințare voalată

Autor  Ionel Lespuc   în       1 year în urmã     4890 Vizualizări.  

Primarul Clujului, Emil Boc, a comentat meciul “U” – Hermannstadt 1-2, în urma căruia “șepcile roșii” au ratat în proporție de 99% posibilitatea de a promova direct în Liga 1. Boc s-a aflat în tribunele Cluj Arena la eșecul dureros de marți.

“Sunt realist, îmi dau seama că șansele sunt foarte mici, s-au prăbușit practic. Despre viitor vorbim după meciul cu Dinamo. Până atunci, mai avem o șansă, hai să ne jucăm șansa, să facem tot ce ne stă în putință, să fim alături de echipă și de antrenor. Că și Real Madrid nu avea nicio șansă în minutul 89 și viața a arătat că se poate altfel”, a spus Boc, la Realitatea FM.

Primarul s-a arătat nemulțumit de atitudinea jucătorilor în partida cu Hermannstadt și a lansat o fină amenințare, spunând că după finalul sezonului „tragem linie și adunăm”.

„Pe teren, marți seara, am fost numai noi, de noi a depins și din păcate nu s-a dat totul pe teren. Galeria a fost admirabilă, tot meciul a susținut echipa, 22.000 de oameni au fost conectați la acest meci. În aceste condiții, trebuie să arzi pe teren, îți dai sufletul , nu începi meciul ca și cum ai ține de un rezultat de 3-0. Așteptam să îi sufoci, în sensul bun, să domini, să faci pressing, mă așteptam ca în 15 minute să fie 2-0 pentru Universitatea. Ăsta e rolul antrenorului, să genereze o astfel de determinare. Sunt încă supărat, dar mortul de la groapă nu se întoarce. Le ținem spatele pentru meciurile pe care le mai au de jucat, după aceea tragem linie și adunăm”, a subliniat Emil Boc.

Edilul șef a făcut o comparație cu meciul din 1982, cu SC Bacău, pierdut cu 1-2 pe vechiul Municipal, care a însemnat retrogradarea Universității în liga a doua. „Am plâns atunci pe stadion”, și-a amintit Boc.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.