Emil Boc, prima declarație: Tot ceea ce sunt le datorez clujenilor

Autor  Ionel Lespuc   în  ,      1 lunã în urmã     3096 Vizualizări  

Emil Boc a oferit o primă declarație, după ce victoria sa a devenit oficială. El le-a transmis un mesaj locuitorilor Clujului.

“Încep cu un cuvânt de mulţumire clujenilor pentru uriaşa încredere pe care mi-au acordat-o mie şi PNL, atât la Primărie, Consiliu Local, cât şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe. Vreau să ştie clujenii că simt o uriaşă responsabilitate pe umeri, şi voi încerca în fiecare zi să nu îi dezamăgesc, aşa cum am încercat de fiecare dată. Sper şi de această dată să mă pot ridica la nivelul aşteptărilor lor. Mă bucur că am primit un vot de echipă, asta ne va da posbilitatea să avem cadrul legal ca ceea ce este în derulare să se poată și implementa. Le tot spun colegilor că cea mai bucurie este să pui în practică lucrurile pentru care oamenii ți-au acordat încredere. Cât despre mine, clujenii m-au inventat și reinventat politic. Tot ceea ce sunt le datorez lor. Dacă nu erau clujenii, eram un porofesor universitar și avocat”, a spus Boc, la Realitatea FM.

Emil Boc a câștigat alegerile obținând peste 75% din totalul voturilor exprimate.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.