Clinică nouă pentru nașteri, la Cluj

Autor  Ionel Lespuc   în       1 year în urmã     2571 Vizualizări  

O nouă clădire pentru activități medicale, cu profil de obstetrică și ginecologie, a primit autorizație de construire. Este vorba despre imobilul prin care Gynia se extinde. Clinica are sediul pe strada Traian Moșoiu 60, dar acum începe construcția și pentru o clădire de trei etaje la numărul 62, care ar trebui să fie terminată în prima parte a anului 2021. Se creează un adevărat imperiu, semn că bebelușii curg pe bandă rulantă. Fiecare naștere aduce în contul clinicii peste 6.000 de lei. 

Pentru extindere, Gynia a obținut fonduri europene. Valoarea totală a proiectului este de 7.321.413,79 Iei, din care valoarea finanțării europene este de 4.511.654,51 lei. 

Scopul declarat este “crearea unei noi unități de prestare servicii în domeniul de activitate 8622 introducerea în viitor a serviciilor privind tratamentul infertilității, fertilizare in-vitro. Construirea unui imobil, achiziționarea de active corporale (echipamente/utilaje tehnologice), active necorporale și dezvoltarea resurselor umane prin angajarea unor persoane”.

13,8

milioane de lei a fost cifra de afaceri a Gynia SRL pe anul 2017, iar profitul a fost de 1,2 milioane. În curând vor apărea și datele financiare pe 2018, care probabil vor atesta soliditatea financiară a clinicii. Numărul mediu de angajați din 2017 a fost de 46.

Gynia SRL are șase asociați, potrivit termene.ro. Alin Butnaru i-a chemat în judecată pe ceilalți asociați, întrucât dorește să iasă din firmă. Procesul este în curs de judecare.

About