Zici că Primăria l-a angajat pe Bob Rădulescu :) Uite cum funcționează o comunicare eficientă

Cunoscutul om de televiziune, comediant și prezentator de evenimente Bogdan „Bob” Rădulescu a devenit comunicator al Primăriei. Nu unul oficial, dar unul foarte eficient.
„Asta e o mașină plină de deșeuri, moloz, cărămizi și alte gunoaie care, din fericire, NU vor ajunge aruncate pe ceva câmp sau pe malul vreunui râu. De ce? Pentru ca Primăria Cluj o avut o idee foarte bună pe care merită să o împărtășesc cu voi. Sub podul Fabricii de peste Someș, din Cluj, funcționează rampa pentru deșeuri Brantner unde clujenii pot aduce gratuit moloz, pământ vegetal, lemn, electrocasnice, metal, plastic, sticlă și ce alte deșeuri voluminoase mai rezultă din gospodării. El e Mihai și e amabil, politicos, te ajută, îndrumă și își face treaba foarte bine. Așadar, dacă vrei să îți faci curat prin curte și ai deșeuri, adu-le aici, GRATUIT. Ai nevoie doar de buletin și un pic de bun simț și grijă pentru mediu, pentru oraș, pentru spațiile verzi, natură și mai ales…pentru tine însuți”, a scris Rădulescu, pe Facebook.
Mii de oameni au dat like, au distribuit și s-au mirat că există această rampă de deșeuri cu acces gratuit pentru cetățeni. Că există și opțiunea corectă, nu doar aceea de a arunca molozul pe câmp. Rădulescu a avut un impact mult mai mare decât Primăria și presa care au anunțat, încă din decembrie, că în Cluj-Napoca s-au deschis două astfel de rampe.
Primăria municipiului Cluj-Napoca pune la dispoziția clujenilor două puncte de colectare a deșeurilor, pe strada Bucium fn din cartierul Mănăștur (în vecinătatea autobazei CTP) și pe strada Fabricii fn din cartierul Mărăști (sub pod Fabricii, cu intrare din strada Septimius Severus). Orarul de funcționare a punctelor de colectare separată a deșeurilor este de luni până vineri între orele 09.00-17.00 și sâmbăta între orele 08.00-14.00. Deșeurile care sunt aduse de către cetățeni, personal, în aceste centre de colectare se preiau cu titlu gratuit. Acesta a fost, pe scurt, anunțul din 14 decembrie, data când Emil Boc, Dan Tarcea și Gheorghe Șurubaru au prezentat presei punctul de colectare din Mărăști.
Ce se preia la cele două rampe: deșeurile de hârtie şi carton, sticlă, metal, materiale plastice, textile, ambalaje; deșeurile voluminoase (de exemplu mobilier, covoare, saltele etc.); deşeuri de echipamente electrice şi electronice, deşeuri de baterii și acumulatori, deșeuri provenite din amenajarea interioară a locuințelor, construcții sau demolări (de exemplu beton, cărămizi, țigle și produse ceramice etc.).
Iată aici ghidul de utilizare al rampelor, postat pe website-ul Primăriei.