Un loc unde să îți încarci bateriile: bowling, biliard, ping-pong. Unica sală de bowling a Clujului

Autor  admin   în       11 luni în urmã     3003 Vizualizări.  

Sunt convins că sunt zile în care, chiar și stând doar în fața unui laptop, ai impresia că ai cărat bolovani. Jobul te vrea concentrat și eficient, e normal să caute performanța, profitul, dar te stoarce de forțe. Chiar și iepurașul din reclama Duracell rămâne, la un moment dat, fără energie. Probabil la fel e și cu tine. Nu, doar să te așezi pe canapea nu e suficient. Probabil nici Counter Strike nu face minuni, deși – dacă asta ți-e adicția – nu te putem convinge că avem o provocare mai bună.

O sală cu jocuri tradiționale este tratamentul ideal pentru trup și pentru creier. E un alt tip de concentrare, o performanță diferită, un efort fizic moderat. Și, probabil cel mai important, o ocazie de a socializa, de a discuta și altceva decât despre problemele din companie. Altfel spus, un loc unde să îți încarci bateriile. Am testat sala de jocuri din Multiplex Leul, etajul I. Se poate juca bowling, care se servește alături de o bere la draught. Lăsați-vă mașina acasă, au și taximetriștii nevoie de activitate.

 

Mai încolo sunt mesele de biliard și de snooker, pe o suprafață generoasă. Din categoria sporturilor care necesită mai mult efort, propunerea sălii este tenisul de masă. Efort, dacă știi să joci; dacă nu, și acesta este doar un prilej de socializare. De altfel, sala nu are nevoie de nicio promovare. Pentru că e singură pe nișa ei, se află la mare căutare. Când am mers noi, era plin: peste 30 de persoane, grupuri extinse de tineri și familii, erau acolo și se distrau, deși era abia după-amiaza. Seara e mai multă activitate.


Sigur, situația cu jobul și stresul este doar povestea pe care am construit-o noi. Nu aveți nevoie de motive complicate ca să ieșiți la biliard. Luați-vă prietenii și faceți-o, pur și simplu. Veți pleca de la sală mult mai bine dispuși, cu un mai consistent chef de viață. Fără joacă!

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.