Prefectura Cluj se mută temporar la „Taberele școlare”, începând din 7 aprilie

Autor  admin   în       1 lunã în urmã  

Instituția Prefectului – Județul Cluj își va desfășura activitatea, începând de luni, 7 aprilie, într-un nou sediu temporar, situat pe strada Nicolae Cristea nr. 28 din municipiul Cluj-Napoca, unde locuitorii vechi știau că sunt taberele școlare. Mutarea are loc ca urmare a începerii lucrărilor de renovare a Palatului Administrativ, clădire istorică în care funcționează de obicei instituția.

Renovare cu fonduri PNRR

Clădirea Palatului Administrativ va intra într-un amplu proces de „renovare energetică moderată, modernizare și dotare”, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în cadrul componentei „Valul renovării”. Lucrările sunt realizate de asocierea EURAS SRL, iar valoarea totală a contractului este de 33,71 milioane lei (TVA inclus). Termenul de finalizare este 31 mai 2026.

Programul de lucru rămâne neschimbat

Programul de funcționare al instituției rămâne același:

• Luni – Joi: 08:00 – 16:30

• Vineri: 08:00 – 14:00

Cetățenii care doresc să intre în audiență pot face solicitări în scris, telefonic sau prin e-mail. Audiențele se vor desfășura după următorul program:

• Prefect Maria Forna – miercuri, de la ora 12:00

• Subprefect Florentin Burz – marți, de la ora 11:00

• Subprefect Maria Buzás-Fekete – miercuri, de la ora 10:00

Solicitările de audiență se depun la sediul temporar (str. Nicolae Cristea nr. 28), la numerele de telefon 0264 591 043 sau 0264 503 336, ori prin e-mail la adresa: cabinet@prefecturacluj.ro.

Lucrările de modernizare vor aduce îmbunătățiri semnificative atât în ceea ce privește eficiența energetică a Palatului Administrativ, cât și confortul angajaților și al publicului. Până la finalizarea proiectului, activitatea prefecturii va continua fără întreruperi din noua locație.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.