Mușcate, fuchsia, crăițe, mur, zmeur, arbuști la ghiveci și stoloni de căpșun, de vânzare pentru clujeni

Autor  admin   în       6 luni în urmã     1007 Vizualizări.  

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca anunță punerea în vânzare, din 15 aprilie 2024, de specii floricole și arbuști la ghiveci, precum și stoloni de căpșun, toate produse de specialiștii de la Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală, la serele din campus, respectiv de la Stațiunea de Cercetare Horticolă.

Iubitorii de amenajări ale grădinilor, balcoanelor și teraselor vor putea achiziționa mușcate, la prețuri cuprinse între 12-28 lei, în funcție de mărimea ghiveciului, de la ambele sere, precum și alte specii floricole, după cum urmează:

Sera floricolă din campus – sunt disponibile mușcate de mai multe culori Pelargonium x hortum zonale (clasice) și Pelargonium peltatum (curgătoare), alături de Dipladenia sanderi.

Sera de la Stațiunea de Cercetare Horticolă – sunt disponibile, tot în mai multe culori, mușcate tiroleze, calliope, clasice; țânțărică, lobelia, fuchsia; brumărea, florea miresei, crăițe, gazania, flori de piatră, cârciumărese, flori de pai; arbuști la ghivece – mur și zmeur; stoloni căpșun.

Prețurile celorlalte specii floricole se situează între 6-30 de lei, în funcție de mărimea ghivecelor.

La sera din cadrul stațiunii USAMV Cluj-Napoca se pot comanda și jardiniere în diverse combinații de flori, care au avut succes și în anii trecuți. Tot acolo se regăsesc și răsaduri de numeroase soiuri de legume, destinate plantării în spații protejate și care sunt deja disponibile spre vânzare. Informații detaliate pot fi accesate pe pagina SCH: https://www.facebook.com/PalocsayCN.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.