UPDATE. Gazonul de pe Cluj Arena a devenit, din nou, o adevărată orezărie la meciul de azi, cu toate că a fost înlocuit în urmă cu 4 luni

Autor  Tudor Știrbu   în       1 year în urmã     3619 Vizualizări.  

Gazonul de pe Cluj Arena a cedat, duminică, la meciul ”U” Cluj – Poli Iași, care a început la ora 13:30. O ploaie torențială, cu tunete și fulgere, a început imediat după sfârșitul primei reprize, iar în câteva minute terenul a devenit o adevărată orezărie, amintind de gazonul din urmă cu o jumătate de an. 

Asta cu toate că gazonul a fost înlocuit în primăvara acestui an, înainte de festivalul Untold, pentru o sumă foarte mare, din banii contribuabililor. 

Află în articolul de mai jos cât s-a cheltuit, din bani publici, pe schimbarea gazonului:

FOTO/VIDEO. E gata! Cum arată gazonul de pe Cluj Arena. Este realizat special pentru echipele din Bundesliga

Arbitrul meciului de astăzi, de pe Cluj Arena, a fost nevoit să-i trimită pe jucători la vestiare de două ori din cauza condițiilor meteo.

Efectiv mingea se oprea în bălțile de pe teren. Mai mult decât asta, vântul fost atât de puternic, încât a dărâmat bannerele publicitare de la marginea terenului. 

Jucătorii de la ”U” Cluj și de la Poli Iași le-au îndepărtat de pe marginea terenului, pentru a evita un eventual accident.

Meciul a fost întrerupt de două ori de arbitrul Fluieran, a doua oară la începutul celei de-a doua reprize, și i-a trimis pe jucători la vestiare, după ce a spus de mai multe: „Nu se poate juca așa!”.

Scorul înregistrat la cea de-a doua întrerupere (minutul 54): ”U” Cluj – Poli Iași: 0-0.

După întreruperea meciului, angajații stadionului au încercat să îndepărteze apa de pe gazon. Au folosit și o bancă pentru asta.

La ora 16:00, după revenirea pe teren, arbitrul a decis ca partida să nu se mai joace astăzi. Meciul se va relua mâine.

Știre în curs de actualizare.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.