GALERIE FOTO. Complexul balnear cu piscine cu apă dulce și sărată, tobogane uriașe cu jet, lac sărat și nămol ca la Techirghiol și-a deschis porțile. Prețuri foarte decente

Autor  admin   în       2 saptãmâni în urmã     5410 Vizualizări.  

Complexul Balnear Băile Figa, situat la circa 80 de kilometri nord – est de Cluj-Napoca (1 oră și jumătate de mers cu mașina) și-a deschis porțile pentru sezonul estival 2024.

De sâmbătă 15 iunie, piscinele cu apă dulce și sărată, toboganele uriașe cu jet de apă, lacul sărat, râul leneș, plaja cu nisip, centrul spa, terenurile de sport și locurile de joacă pentru copii își așteaptă vizitatorii pentru răcorire și distracție.

Tarifele sunt ca și cele de anul trecut, scrie timponline.ro: intrarea costă 20 de lei de luni până joi, iar vinerea, sâmbăta și duminica – 30 de lei. Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Prețurile pentru alte facilități:

  • tobogane – 10 lei;
  • brățara, fitness – 5 lei/oră;
  • jacuzzi – 5 lei/20 minute;
  • sauna – 5 lei/20 minute;
  • închiriere teren de fotbal – 50 lei/oră;
  • închiriere teren de tenis – 20 lei/oră.

Pentru accesul la tobogane trebuie făcută dovada deţinerii a două sau trei brățări: una de intrare în incinta parcului balnear şi una pentru fiecare tobogan care se utilizează.

Proprietăţile apei sărate şi ale nămolului de la Băile Figa (județul Bistrița – Năsăud) sunt asemănătoare cu cele de la Techirghiol, iar aerul de aici poate avea efect de salină datorită aerosolilor salini existenți.

Vezi toate prețurile și facilitățile de la Băile Figa pe site-ul Primăriei Beclean.

Sursa foto: Primaria Beclean

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.