GALERIE FOTO. Prețuri în centrul Clujului: un kilogram de parizer a ajuns la 104 lei, iar unul de jumări, 200 de lei. O clătită cu dulceață costă 20 de lei

Autor  admin   în       1 lunã în urmã     5498 Vizualizări.  

În centrul Clujului, au apărut căsuțele cu produse alimentare, din carne de porc, produse din lactate, și nu numai. E vremea lor, înainte de Postul Crăciunului. Dar prețurile te amețesc.

Ca idee: un kilogram de parizer costă 104 lei (25 de euro), unul de jumări: 200 de lei (40 de euro). Un kilogram de salam de curcan: 126 de lei (25 de euro). Un kilogram de ruladă de curcan: 180 de lei (35 de euro). Un kilogram de mușchiuleț de porc umplut: 156 de lei (30 de euro). Iar un kilogram de jambon: 141 de lei (aproape 30 de euro).

Și prețurile la produsele din lactate au ajuns la sume considerabile: feluri de cașcaval au prețuri cuprinse între 100 și 120 de lei. Iar o clătită se vinde cu … 20 de lei.

 

 

 

 

 

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.