Expoziția educativă „Giant Bugs” aduce în Iulius Parc o lume nevăzută, mărită de mii de ori

Autor  admin   în       6 ore în urmã     255 Vizualizări.  

O buburuză, un greiere și un fluture, fiecare măsurând aproximativ doi metri și jumătate, alături de alte insecte gigantice, îi așteaptă pe curioși la Iulius Mall Cluj. Expoziția educativă „Giant Bugs” vine în premieră în România cu 24 de exponate animatronice, de dimensiuni impresionante, ce pot fi admirate în Iulius Parc, în perioada 1 – 23 martie 2025.

 

Vizitatorii sunt invitați să pornească într-o călătorie fascinantă în lumea insectelor, descoperind 24 de exponate gigantice din întreaga lume. Printre cele mai spectaculoase se numără o molie de peste trei metri și jumătate, care pare că își ia zborul, o buburuză de doi metri extrem de activă, o tarantulă de trei metri pregătită să își țeasă pânza, un greiere de peste doi metri care intră în ritmul primăverii prin cântecul său, dar și multe alte nevertebrate impresionante.

 

Expoziția poate fi vizitată zilnic, în intervalul orar 10:00 – 20:00. Prețul unui bilet este de 35 de lei. Copiii cu vârsta mai mică de 3 ani beneficiază de acces gratuit, iar grupurile de peste 10 persoane au parte de un tarif special de 25 de lei per persoană, cu intrare gratuită pentru un însoțitor. De asemenea, persoanele cu dizabilități au acces liber. Biletele pot fi achiziționate de la Centrul Info, dar și online de pe site-ul iabilet.ro.

 

Pentru o experiență educativă de neuitat, habitatele naturale ale insectelor vor fi recreate în jurul exponatelor, oferind vizitatorilor o perspectivă detaliată asupra modului de viață al acestora.

 

La Iulius Mall Cluj descoperi expoziția „Giant Bugs”!

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.