Doi mari ofertanți pentru concesionarea spațiilor de servicii și de parcări pe secțiunile Câmpia Turzii – Gilău și Gilău – Borș de pe Autostrada Transilvania

Autor  admin   în       2 luni în urmã     1157 Vizualizări.  

Directorul general al Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunțat, marți, că au fost depuse oferte pentru concesionarea unor spații de servicii și parcări pe Autostrada Transilvania (A3) și pe DEx12 (Craiova-Pitești).

OMV PETROM Marketing s.r.l. și MOL ROMANIA Petroleum Products s.r.l. sunt cei doi ofertanți pentru concesionarea spațiilor și parcărilor pe Autostrada Transilvania. Perioada de concesiune oscilează între 23 și 32 de ani, fiind calculată de la momentul semnării contractului de concesiune.

Anunțul directorului general al CNAIR

„Au fost depuse astăzi ofertele pentru concesionarea unor spații de servicii și parcări pe Autostrada Transilvania (A3) și pe DEx12 (Craiova-Pitești)!
OMV PETROM MARKETING S.R.L. a depus oferte pentru concesionarea celor 8 spații de servicii și 4 parcări de scurtă durată situate pe:
– A3, pe secțiunile Câmpia Turzii – Gilău, Gilău – Borș, București – Ploiești;
– DX12, pe secțiunea Craiova – Pitești (tronson 2).
Pentru concesionarea a 2 stații de servicii de pe secțiunea Gilău – Borș de pe Autostrada Transilvania (A3) a depus ofertă și MOL ROMANIA PETROLEUM PRODUCTS S.R.L.
Termenul contractual pentru amenajarea spațiilor de servicii și a parcărilor este de 18 luni de la data emiterii Ordinului de Începere a contractului, iar perioada de concesiune variază între 23 și 32 de ani calculată de la momentul semnării contractului de concesiune.
Nivelul cotei de redevență este între 1% și 4%, în funcție de amplasamentul obiectivului. Pentru celelalte spații de servicii situate în principal pe drumurile naționale și pe variantele de ocolire vom relua procedura de concesiune în perioada următoare”, a transmis directorul general al CNAIR.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.