Cel mai mare balaur din Europa este la Cluj

Autor  admin   în       7 luni în urmã     1671 Vizualizări.  

Activități în aer liber, locuri de joacă, personaje fantastice și cel mai mare balaur din Europa îi așteaptă pe copii și părinți.

Parcul de amuzament a fost amenajat în cadrul domeniului schiabil Buscat, în Munții Apuseni, la 1.677 m altitudine. Aici, copiii vor fi întâmpinați de personaje de basm, precum balauri, cel mai mare dragon din România (5 m înălțime), giganți, yeti (3 m înălțime), șapte dinozauri, unicorni și multe altele, toate pregătite pentru a-i transpune în lumea captivantă a basmelor. De altfel, Muntele Basmelor este singurul parc de amuzament din România unde pot fi găsite personajele fantastice din basmele și poveștile copilăriei.

Odată cu ameliorarea vremii și cu începerea vacanței de primăvară, Muntele Basmelor va funcționa conform unui program special și va fi deschis și în timpul săptămânii, în perioada 1 – 3 mai.

1 & 2 mai – deschis între orele 10:00 – 19:00

3 mai – deschis între orele 10:00 – 18:00

4 & 5 mai – ÎNCHIS

Prețul unui bilet de intrare este de 50 de lei pentru adulți și 40 de lei pentru copiii cu vârsta până la 14 ani. Copiii mai mici de 3 ani au acces gratuit, însă trebuie permanent însoțiți și supravegheați de un adult. Biletele  pot fi cumpărate online, de pe site, sau de la chioșcul de bilete de la intrarea în parc.

Parcul dispune de ateliere interactive, căsuțe în copaci, tobogane, jocuri pe parcursul unui traseu montan de 2.5 km, toate proiectate special pentru dezvoltarea abilităților copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Întreg traseul este presărat cu peste 30 de personaje 3D supradimensionate, create în România, de până la 7 m înălțime. Aceste personaje sunt prezentate într-un mod interactiv, cu accent pe descoperire și aventură, oferindu-le copiilor șansa de a-și folosi imaginația și creativitatea într-o atmosferă distractivă și relaxantă.

Administratorii apreciază că durata de parcurgere a traseului variază între 2 și 4 ore, în funcție de abilitățile și condiția fizică a fiecărui participant.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.