50.000 de tone de piatră spartă pentru calea ferată, necesare Regionalei CF Cluj

Autor  admin   în       3 luni în urmã  

SRCF Cluj caută firmă care să-i livreze 50.000 de tone de piatră spartă pentru calea ferată, pe baza unui acord – cadru pe doi ani.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație cu titlul „Piatră spartă pentru balastarea liniilor de cale ferată – Acord Cadru pe 2 ani”. Valoarea totală estimată este cuprinsă între 1.080.000 și 2.700.000 de lei, potrivit clubferoviar.ro.

Achiziția se realizează pentru asigurarea materialelor necesare lucrărilor de întreținere și reparații linii, în vederea menținerii suprastructurii feroviare în condiții de siguranță a circulației. Pentru asigurarea desfășurării activității de întreținere și reparații curente a infrastructurii feroviare, entitatea contractantă intenționează să încheie un acord cadru pe o perioadă de doi ani, timp în care se vor încheia contracte subsecvente cu durata de 12 luni, cu frecvenţă anuală. Primul contract subsecvent se va încheia pentru 16.184 de tone de piatră spartă, iar livrarea va fi în baza comenzii ferme emise de beneficiar. Cantitatea de piatră spartă pe doi ani va fi de minimum 20.000 de tone – maximum 50.000 de tone.

Stațiile CF de livrare a pietrei sparte sunt următoarele: Cluj- Napoca, Dej Călători, Oradea, Satu Mare, Sighetul Marmației și Bistrița.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 februarie 2025, ora 15:00. Ofertele trebuie să fie valabile până pe 17 iunie 2025.

Vezi care sunt condițiile pentru participarea la licitație, aici.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.