Zi liberă și… orice altceva, pentru vaccinare. „Le-aș da și ulei, și tigăi, și pungi de zahăr” :) VIDEO

Autor  Ionel Lespuc   în       6 zile în urmã     276 Vizualizări  

Deputatul USR PLUS Radu Molnar a propus o zi liberă de la serviciu pentru românii care merg să se vaccineze. Proiectul de lege a trecut prin toate etapele de consultări și urmează să fie supus votului în Parlament.

Într-un interviu pentru Media9, Radu Molnar spune că statul român ar trebui să facă orice efort pentru a determina populația să se vaccineze, în condițiile în care interesul pentru imunizare a scăzut dramatic.

“Dacă ar fi după mine, le-aș da și ulei, și tigăi, și pungi de zahăr, numai să vrea să se vaccineze. Premierul Cîțu, care coordonează campania de vaccinare, ar trebui să ia în considerare tot felul de soluții, numai să convingem oamenii. E nevoie de o campanie de promovare făcută ca la carte, de profesioniști, astfel încât să ajungem la oameni. Colonelul Gheorghiță venise cu idee să luăm și cântăreți de manele, care să promoveze acest proces. Să mă înțelegeți, sunt cel mai rocker om care se poate, dar dacă Vali Vijelie și Adrian Minune ar putea convinge oamenii, aș apela la ei în secunda doi”, a spus Molnar.

Deputatul USR PLUS este un susținător al introducerii certificatului verde, acel “pașaport de vaccinare”. “Am fost dezamăgit când premierul Florin Cîțu s-a opus. Eu sper că se va răzgândi și vom accepta să introducem certificatul verde și în România”, a spus Radu Molnar.

În interviul video pe care vi-l propunem, Radu Molnar vorbește și despre Planul național de redresare și reziliență (PNRR), respectiv de Cristian Ghinea, ministrul care gestionează acest plan.

DECLARAȚIE

“Patronatele și sindicatele, consultate de mine, au oferit un feedback pozitiv propunerii de acordare a unei zile libere pentru persoanele care se vaccinează, pe filosofia că una sau două zi libere planificate sunt de preferat față de două săptămâni de izolare sau carantină neplanificate”.

Radu Molnar, deputat USR PLUS 

About