VIDEO. Pivariu a inspectat lucrările de pe strada Florilor. „Investiția este crucială pentru soluționarea problemelor”

Autor  admin   în       2 luni în urmã     1048 Vizualizări.  

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a vizitat șantierul de pe strada Florilor, în zona inundabilă unde acum au loc lucrări de reabilitare a stației de pompare a apelor pluviale. Lucrările sunt în grafic și, potrivit edilului șef al comunei, vor dura în jur de 6 săptămâni. 

Anunțul făcut de primarul din Florești

„Am făcut o vizită pe strada Florilor la șantierul lucrărilor de reabilitare a stației de pompare a apelor pluviale.
🌧️ Această zonă este predispusă la inundații în timpul ploilor torențiale, fiind situată la o altitudine mai joasă.
Scopul acestei lucrări este de a rezolva problemele legate de colectarea și dirijarea apelor pluviale. Proiectul include:
  • înlocuirea pompelor și a sistemului de automatizare;
  • înlocuirea conductei de refulare;
  • durata estimată a lucrărilor este de aproximativ 6 săptămâni.
Această investiție este crucială pentru soluționarea problemelor de inundații în zonă în cazul fenomenelor meteorologice extreme”, a transmis Bogdan Pivariu.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.