VIDEO. O ploaie puternică, urmată de grindină, s-a abătut peste Cluj. Cum va fi mâine vremea

Autor  admin   în       8 luni în urmã     541 Vizualizări.  

O ploaie cu gheață s-a abătut asupra Clujului, joi seara. Ploaia a ținut în jur de 10-15 minute, iar grindina a fost mică, de mărimea unui bob de fasole. Până acum, n-au fost anunțate probleme în trafic și nici alte stricăciuni. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat, pentru joi, 22 septembrie, o vreme foarte mohorâtă.

Conform ANM, joi, 22 septembrie, în nordul Transilvaniei și în Maramureș, atmosfera e mohorâtă, plouă abundent, iar vântul devine activ. Temperatura maximă va atinge 13 de grade Celsius.

  • Baia Mare – 12 grade;
  • Zalău – 13 grade;
  • Cluj Napoca – 12 grade;
  • Bistrița – 12 grade.

Pentru vineri, 23 septembrie, ANM prognozează la Cluj Napoca: 14 de grade Celsius; precipitații: 60%; umiditate: 71%; vânt: 13 km/h.

Știre în curs de actualizare. 

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.