VACCINARE LA CLUJ. Cum arată centrul de la Gilău

Autor  Ionel Lespuc   în       2 years în urmã     2275 Vizualizări.  

Centrul de vaccinare de la Gilău este pregătit să primească publicul. A fost amenajat în Căminul Cultural, de lângă Primărie, și a fost dotat cu două puncte de vaccinare. Medic coordonator este un cunoscut chirurg urolog de la Cluj, Cristian Neciu.

Primarul Gelu Topan s-a adresat astăzi, pe Facebook, locuitorilor comunei și i-a îndemnat să se vaccineze.

„Dragi prieteni, centrul de vaccinare de la Gilău este pregătit. A fost complet utilat și are un medic coordonator, în persoana doctorului Cristian Neciu, unul dintre chirurgii cunoscuți ai Clujului. Am amenajat două puncte de vaccinare, care vor fi deschise 12 ore pe zi, de la 8:00 la 20:00. Așteptăm să fim incluși în platforma națională de vaccinare, apoi vă veți putea înscrie fiecare dintre dumneavoastră, dacă doriți. Eu vă încurajez să o faceți: o înțepătură mică rezolvă o problemă uriașă. Vă asigur că atunci când îmi va veni rândul, conform programării, mă voi vaccina și eu. Alegeți știința, alegeți să vă vaccinați!”, a scris Topan.

Deocamdată personalul centrului de vaccinare nu a fost definitivat, dar informațiile sunt că au existat numeroase cadre medicale interesate și că selecția a făcut-o doctorul Cristian Neciu.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.