Untold, prima zi: peste 50.000 de festivalieri

Autor  Ionel Lespuc   în       1 saptãmânã în urmã     518 Vizualizări.  

Circa 56.000 de oameni au participat la prima noapte UNTOLD. Artiștii care au concertat s-au arătat impresionați de scena principală a festivalului UNTOLD, dar și de căldura fanilor. Cei mai așteptați artiști au fost rapperul american Tyga, producătorul american DJ Snake, Steve Aoki, dar și DJ-ul german Tujamo. Acesta din urmă a fost prezent la toate cele cinci ediții ale festivalului UNTOLD, iar aseară a declarat că cele două ore petrecute pe scenă, au fost cele mai impresionante ore din viața lui.

„Eu și UNTOLD avem o relație specială încă din primul an. Sunt foarte rare aceste legături între un artist și un festival. Sincer să fiu, nu știu cum s-a întâmplat și de ce s-a întâmplat această relație specială, dar cred că e un lucru extraordinar, pentru că a venit și a decurs natural. Aprecierea din România este incredibilă, aproape ireală. Oamenii sunt atât de drăguți și sunt atât de fericit că i-am revăzut. Voi fi mereu recunoscător pentru asta, pentru că probabil e cel mai bun moment din viața mea, iar fanii fac totul posibil, așa că sunt foarte fericit!”, a declarat Tujamo, care a mixat înainte de miezul nopții.

Pe scena principală a mai urcat și Delia, care a avut un moment special alături de Steve Aoki.

De observat că s-au promis măști, dar (aproape) nimeni nu le-a purtat. Exact ca la Electric Castle.

Vedeta zilei de sâmbătă este Martin Garrix, dar în meniu există și Vama, și Parov Stelar, și Fedde Le Grand, iar asta numai pe scena de pe Cluj Arena.

About