Untold despre Untold, ziua întâi. 85.000 de participanți

Autor  Ionel Lespuc   în       9 luni în urmã     762 Vizualizări.  

  • PESTE 85.000 DE PARTICIPANȚI DIN ÎNTREAGA LUME AU TRĂIT MAGIA UNTOLD ÎN PRIMA ZI DE FESTIVAL
  • ,,UNTOLD, PENTRU MINE, E ÎN TOP 3 FESTIVALURI DIN LUME! A MĂRTURISIT MORTEN, CARE A VENIT ÎN PREMIERĂ LA FESTIVALUL UNTOLD
  • ,,UNTOLD, ANUL VIITOR VOI CERE 30 DE TORTURI PENTRU CĂ 10 NU SUNT SUFICIENTE”, AȘA ȘI-A ÎNCHEIAT STEVE AOKI LIVE-UL DIN MAINSTAGE-UL UNTOLD

Universul magic UNTOLD și-a deschis ieri porțile pentru un nou capitol, al șaptelea din povestea trăită, în prima zi de festival, de peste 85.000 de participanți veniți din toată lumea, se arată în comunicatul Untold.

Cluj-Arena a fost locul care a oferit câteva dintrepremierele pregătite de creatorii UNTOLD.

Danezul MORTEN, care a marcat cea maiputernică nouă intrare în DJ Mag Top 100, direct pe locul 39, a electrizat atmosfera din mainstage-ulUNTOLD cu sound-ul Future Rave.

,,Mi-am dorit atât de mult ajung aici! Am văzut o filmare cu drona făcută de bunul meu prietenDavid Guetta și am fost uluit. Acum sunt aici, partedin această poveste extraordinară! UNTOLD pe locul cinci în lume? Sunteți siguri? E în primele treifestivaluri din lume!”, a declarat MORTEN.

DJ set-ul danezului, un artist care a pus bazeleunui nou gen în muzica electronică, FUTURE RAVE, a entuziasmat zecile de mii de fani ai festivalului UNTOLD. De la versiunea remix pentru clasicul ,,Titaniumpână la succesele lansate alăturide partenerul său, David Guetta, ,,Impossible”, ,,Kill Me Slow”, ,,Never Be Alone”,  ,,Permanencesau ,,Make It To Heaven”, fiecare moment din live-ul lui MORTEN a fost energie pură. DJ-ul a ieșit în mijlocul fanilor UNTOLD, a dansat alături de aceștia și și-a încheiat momentul de pe mainstage mulțumindu-le fanilor pentru susținere și pentru energia frumoasă.

,,UNTOLD, anul viitor voi cere 30 de torturi pentru 10 nu sunt suficiente!”, acestea au fost cuvintele lui Steve Aoki după tradiționalulCake Me!”, unul dintre cele mai așteptate momente din set-ul DJ-ului din Statele Unite.

Steve Aoki, aflat în top 10 cei mai mari DJ-i ai lumii, conform DJ Mag Top 100, a pregătit un set special, realizat în exclusivitate  pentru faniifestivalului UNTOLD, în care a prezentat și o premieră, ,,The Whistle”, viitorul u single, piesă la care a lucrat cu Timmy Trumpet.

,,Sunt extrem de atașat de acest festival, m-a ajutat enorm în cariera mea. M-a ajutat cresc ca artist, iar pentru acest lucru, mulțumesc!”, a spusAoki, care a creat și un Yat, un șir de unul până la cinci emoji-uri, care poate fi folosit ca nume de utilizator digital, pentru festivalul UNTOLD: Contele Dracula, un vrăjitor, o notă muzicală și un alchimist.

Pe mainstage-ul festivalului UNTOLD, Claptone a fost primit cu mult entuziasm la ceremonia de deschidere a festivalului, mulți dintre fanii DJ-ului au purtat masca aurie, care e asociată cu identitatea ascunsă a germanului. O altă apariție în premieră pentru festivalul UNTOLD a fost act-ultrance britanic Above & Beyond.

,,Dacă și voi ați vedea ce vedem noi de aici de pe scenă, ați ști că există un singur cuvânt pentru a descrie momentul: EPIC”, acesta a fost mesajultransmis fanilor de membrii Above & Beyond.

Cei mai cunoscuți artiști români au ajuns pe Cluj-Arena. INNA a avut un show live în care toată lumea de la mainstage a cântat și a dansat împreună cu artista care a doborât un record de vizualizări pe YouTube. Irina Rimes, surorile Osoianu și David Ciente au reușit aducă emoție autentic românească cu un live care a combinat elemente din folclorul românesc cu elemente din pop și muzică electronică.

Experiența UNTOLD a fost completată pe mainstage de Partydul Kiss FM care a oferit un moment surpriză: reunirea după 20 de ani a trupeiGaz pe Foc. Programul la scena principală s-a încheiat cu show-ul lui Manuel ​Riva.

În această seară mainstage-ul UNTOLD, eveniment care ocupă locul 5 în lume la categoria Best Electronic Festival conform Viberate, va fi deschis de olandezul Chico Rose urmat de Dirty Nano, americanul Gryffin și G-Eazy două premiere pentru festivalul UNTOLD, Damian & Brothers, Paul Kalkbrenner LIVE, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike și Bassjackers.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.