Tribune de milioane, pe stadionul din Florești

Autor  Ionel Lespuc   în       5 luni în urmã     433 Vizualizări  

Pe website-ul de achiziții publice a apărut, în 4 ianuarie, licitația pentru “Proiectare și construire tribune la terenurile de sport cu amplasament în comuna Florești, județul Cluj, str. Someșului f.n.”.  Data licitației este 11 februarie, iar valoarea estimată a contractului este de 3,467,295 lei, fără TVA, conform datelor de pe licitatia.ro.

În mai, primarul Horia Șulea anunța că investiția va fi de două milioane de lei. „Estimarea și prețul final sunt două concepte total diferite. Trăi într-o piață concurențială. Licitațiile sunt instrumentul ofertei variate, care duce la un preț mai redus. De obiceiul, prețul contractat este cam două treimi din prețul estimat”, a explicat Șulea, pentru Media9. În preț este inclusă și instalația de nocturnă.

3.000

de locuri ar urma să aibă tribunele arenei din Florești.

Terenul bazei sportive din Florești a fost schimbat în mai 2018. A fost preferată o suprafață sintetică. 

DECLARAȚIE

”Eu îmi fac treaba de a oferi iubitorilor de fotbal condiții bune. Avem seniori, dar și 11 grupe de juniori, iar stadionul va găzdui atât meciuri, cât și antrenamente. Nu este treaba mea în ce ligă joacă echipa, dar la condițiile care se crează, aș putea visa la liga a doua”

Horia Șulea, pentru Ziua de Cluj, anul trecut.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.