Te salut, prieten al Clujului. Să îți spun unde se duc banii tăi

Autor  admin   în       2 years în urmã     378 Vizualizări  

Bine ai venit pe noul website Media9.ro. Știu că te grăbești, așa că îți spun în câteva cuvinte de unde vin și unde merg. Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Am gândit Media9 ca pe o platformă cu informații despre dezvoltarea Clujului. Urmăresc această temă de mult timp. Dacă îți pasă unde se duc banii tăi din taxe și impozite, am o presimțire că ne vom întâlni des. Contează foarte mult ce investiții fac primăriile și Consiliul Județean, instituții pe care tu și eu le-am desemnat să ne reprezinte interesele. Pe Media9 vei afla cum îți sunt gestionați banii, câți dintre ei se duc la copii cu sindrom Down și câți la biserici. Nu doar investițiile publice vor deveni subiect de articole, ci și cele private. Orașul trebuie privit 3D; te asigur că Media9 are ochelarii potriviți. Trăim un nou tsunami imobiliar, iar Clujul face surfing pe marele val. Nu e un secret că publicul și privatul interacționează, odată ce investițiile antreprenorilor vin la autorizare. Voi afla pentru tine cine, ce și unde construiește.

Am vorbit la persoana I singular, dar nu va fi nicio haiducie pe Media9. Am invitat și continuu să invit pe acest website oameni cunoscuți ai Clujului, iar ei au libertatea să scrie despre tot ce li se pare esențial. Poate că îi placi sau poate că îi detești, dar au opinii ce nu pot fi ignorate. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.

Informații și opinii de încredere. Asta este propunerea, prietene, în câteva cuvinte. O prezentare mai scurtă ar fi doar cea din slogan: știri cu bun simț. Te aștept să mai treci pe aici, pe Media9.ro 😉

About