Sute de arbori plantați în Florești. Sunt șapte specii care ajung în nouă amplasamente din comună

Autor  Ionel Lespuc   în       2 saptãmâni în urmã     395 Vizualizări.  

La Florești a început o campanie de plantare a arborilor. S-a pornit încă de săptămâna trecută, cu arbori plantați pe străzile Someșului și pe Eroilor.

𝟯𝟬𝟬

de arbori urmează să fie plantați în mai multe puncte din localitate. Au fost cumpărați cireși japonezi, salcâmi globulari, tei, carpeni, arțari  și platani.

Plantările continuă pe străzile Eroilor, Kogălniceanu, Horea (zona Blocuri și mijlocul drumului recent reabilitat), Someșului, Doja, Dumitru Mocanu și parcurile Someșului, ANL, Porii și Cetății.
„Am dat startul primei etape a campaniei de plantare a arborilor în Florești! Este important să conștientizăm importanța conservării mediului înconjurător și să avem grijă de el. Floreștiul dă dovadă de responsabilitate în acest sens și am reușit să demarăm o campanie de plantare de arbori ornamentali! Împreună vom reuși să contribuim la a avea un mediu înconjurător sănătos, curat și la protejarea acestuia!”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.
Potrivit specialiștilor, aceasta este o perioadă propice pentru plantări.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.