Sports Festival închide circulația pe Aleea Stadionului. Cum circulă autobuzele

Autor  Ionel Lespuc   în       1 saptãmânã în urmã     261 Vizualizări  

 Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunță că, în perioada 13.06.2019 – 16.06.2019, cu ocazia „Sports Festival 2019”, autobuzele nu vor mai circula pe Aleea Stadionului.
Linia 30 (cart. Grigorescu – str. A. Vlaicu) va circula pe traseu deviat, în ambele sensuri, pe str. G. Coșbuc – Splaiul Independenței – Pod Garibaldi, iar linia M 26 (Parcul Central – Florești Cetate) va circula, spre centru, pe Splaiul Independenței – str. Coșbuc.  În intervalul menționat se suspendă stațiile de pe str. Uzinei Electrice, care vor fi înlocuite cu stațiile de pe Splaiul Independenței, la peroanele de tramvaie din dreptul Sălii Polivalente, se arată în comunicat.
De asemenea, CTP arată că, în data de 16.06.2019, între orele 06:00 – 12:00, se suspendă circulația auto generală pe str. G. Coșbuc și Splaiul Independenței, circulația fiind deviată după cum urmează:
  • autobuzele de pe linia 30 vor circula deviat pe str. Dragalina-Piața Mihai Viteazu-Cuza Vodă-B-dul 21 Decembrie, iar, la întoarcere, B-dul 21 Decembrie-Regele Ferdinand-Dragalina-Piața 14 Iulie.
  • autobuzele de pe linia M26 vor circula până în Piața 14 Iulie, iar, la întoarcere, spre Florești, din Piața 14 Iulie, vor circula pe Splaiul Independenței – Str. Plopilor – Calea Florești. Se suspendă stațiile Hotel Sport, Fabrica de Bere și Grădini Mănăștur.
Circulația tramvaielor pe linia 101 va fi oprită între orele 06:00 – 13:00. Pe linia 101 vor circulă autobuze pe traseul deviat Pod Garibaldi – Piața 14 Iulie – Dragalina – Horea – Piața Gării.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.