Singura soluție pentru trafic, centura. Boc: “Sperăm ca acest guvern să nu întoarcă spatele Clujului”

Autor  Ionel Lespuc   în       2 saptãmâni în urmã     1835 Vizualizări  

Înarmați-vă cu multă răbdare. Primarul Emil Boc a subliniat astăzi că centura metropolitană este unica soluție pentru rezolvarea traficului din Cluj. Boc speră ca șoseaua să fie realizată de Ministerul Transporturilor.

“Ministerul Transporturilor ne-a asigurat că centura va fi realizată pe programul operațional sectorial Transporturi. În octombrie iese avizul de mediu, noi ne-am făcut treaba, de cinci ani pregătim acest proiect, am plăit bani. Sperăm ca acest guvern să nu întoarcă spatele Clujului. Am încredere că nu își va întoarce fața de la problemele cu care se confruntă comunitățile mari. Sursa de finanțare sunt fondurile europene și bugetul de stat, pentru că centurile sunt investiții de interes național”, a spus Emil Boc, la Napoca Live. 

Într-un interviu pentru Media9, decanul Facultății de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică din cadrul Universității Tehnice, Nicolae Filip, a spus că traficul va atinge cote-record la toamnă, după revenirea studenților. „La toamnă, pe clujeni îi așteaptă o surpriză. Neplăcută. Eu cred că traficul va ajunge la niște valori record”, a spus Filip.

Sensurile unice din centru care au stârnit furia clujenilor. “Culmea, s-ar putea ca lucrurile să meargă mai bine”

About