Sens giratoriu nou, desenat pe asfalt, la Florești

Autor  Ionel Lespuc   în       6 luni în urmã     2913 Vizualizări.  

A devenit operațional sensul giratoriu de la intersecția străzilor Cetății – Ioan Rusu-Tăuțului, din Florești.

„Intersecția dirijată prin sensul giratoriu este doar prima etapă dintr-un proiect amplu de modificare și modernizare a acestor străzi, care prevede inclusiv crearea unei benzi dedicate exclusiv mijloacelor de transport în comun”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

Instituirea sensului giratoriu este o măsură prevăzută și în Studiul de Trafic realizat de către specialiștii Universității Tehnice pentru administrația locală.

Foto: Bogdan Pivariu/via Facebook

„Fac un apel către participanții la trafic să circule cu atenție sporită și să respecte regulile de circulație, iar în cazul în care situația o va impune, va fi asigurat tot sprijinul și din partea poliției locale”, a mai spus Pivariu.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.