Se ceartă cu Boc. “Domnul primar nu înțelege…”

Autor  Ionel Lespuc   în       1 saptãmânã în urmã     569 Vizualizări  

Radu Molnar, deputat USR PLUS, a reacționat la declarația făcută de primarul Clujului. Emil Boc criticase propunerea de acordare a unei zile libere de la serviciu pentru persoanele care se vaccinează. 

“Domnul primar face o confuzie între concediul medical și ziua liberă pentru vaccin, propusă de noi. Desigur, e posibil să ai febră după vaccin, să nu poți munci, pentru asta este firesc să îți ceri concediu medical. Aceasta zi liberă propusă este tocmai ca să poți munci, nu să îți petreci ziua de muncă la vaccinare. Patronatele și sindicatele, consultate de mine, au oferit un feedback pozitiv, pe filosofia că una sau două zi libere planificate sunt de preferat față de două săptămâni de izolare sau carantină neplanificate. Domnul Emil Boc nu înțelege că cei care muncesc cu adevărat în România au nevoie de sprijin pentru a înfrunta pandemia”, a spus Radu Molnar.

Emil Boc a ironizat propunerea făcută de Radu Molnar, socotind că persoanele care se vaccinează nu trebuie recompensate în vreun fel. Pe de altă parte, numeroși angajați de la privat își iau o zi de concediu pentru a merge să se imunizeze.

About