Primăria Cluj a urcat la cinci cazuri de covid

Autor  Ionel Lespuc   în       2 luni în urmã     1353 Vizualizări  

Primăria clujeană a ajuns la cinci cazuri de covid-19. Anunțul a fost făcut de către deputatul Emanuel Ungureanu. Primul caz, la o angajată a Direcției tehnice, a fost diagnosticat în 11 iulie; opinia publică a aflat despre el miercuri, 15 iulie. Imediat, în 16 iulie, a fost depistat un al doilea caz, chiar la șeful Direcției.

„Până acum 5 persoane sunt infectate. 4 persoane sunt colegi din Direcția Tehnică, biroul de achiziții, investiții, direcția tehnică. După ce s-a infectat șefa de la Achiziții, nu s-a făcut nicio anchetă epidemiologică. Rând pe rând, colegii de birou, s-au testat pe banii proprii, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus și apoi s-au internat la Spitalul de Boli Infecțioase sau au ales izolarea la domiciliu. Starea lor de sănătate este din fericire bună, sunt asimptomatici sau cu simptome ușoare”, a scris Emanuel Ungureanu, pe Facebook.

Într-o discuție cu angajații, joi, primarul Emil Boc le-a transmis că trebuie să coexiste cu virusul și i-a încurajat, pe cei care știu că au intrat în contact cu persoanele depistate pozitiv, să se testeze pe cont propriu.

About