Primăria bate toba. Galeria de șefi a Simonei Halep, gata de acțiune :)

Autor  Ionel Lespuc   în       5 luni în urmã     5617 Vizualizări  

Timp de două zile, Primăria clujeană se poate închide. Majoritatea oamenilor de decizie vor lipsi de la serviciu. Ei vor pleca la Rouen, acolo unde Simona Halep și națională de FedCup a României joacă împotriva Franței.

Vineri e plecarea, iar în noaptea de luni spre marți, revenirea. Cu avion low-cost, pe relația Cluj – Beauvais. Tobele la care va bate Emil Boc au plecat deja, cu un autocar.

În spatele lui Emil Boc s-au încolonat toți împătimiții de tenis din Primărie: secretarul municipiului, Aurora Roșca, directorul Direcției Juridice, Alina Rus, directorul Direcției Patrimoniu, Iulia Ardeuș, directorul Direcției Tehnice, Virgil Poruțiu, al Poliției Locale, Marcel Bonțidean, arhitectul-șef Daniel Pop etc. În total, cu alți colegi și parteneri de viață, galeria trece de 30 de persoane. Le veți vedea în weekend, la televizor.

Hai România! Inchidem Primăria! 🙂

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.