Premieră în România: cursă moto SuperEnduro în sală. Se va desfășura în BTarena Cluj

Autor  Ionel Lespuc   în       3 luni în urmã     1955 Vizualizări.  

Clubul Haita Deva organizează pentru prima data în România o etapă de Campionat Mondial de SuperEnduro. Spectacolul motociclist va avea loc pe 20 ianuarie 2024 la Cluj-Napoca. A fost aleasă cea mai mare sală acoperită din România: BTarena.

Vor exista două clase mondiale care vor puncta pentru Federația Internațională de Motociclism: Clasa Prestige și Clasa Junior.

Promotorul Campionatului Mondial de SuperEnduro, Alain Blanchard, a vizitat BTarena și s-a întâlnit cu reprezentanții organizatorilor. Special pentru etapa din România va fi creată și o clasă națională – clasa Glory. Aceasta va fi deschisă sportivilor din Campionatul Național de Hard Enduro al României și din Campionatele Naționale ale statelor europene.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.