Parc de aventură și paintball pe bani, în baza sportivă gratuită a Clujului

Autor  Ionel Lespuc   în       9 luni în urmã     720 Vizualizări  

Baza sportivă din Gheorgheni intenționează să devină și mai atractivă. Începând de anul acesta, baza va avea un administrator privat pentru parcul de aventură și pentru activități de paintball. Noul administrator va percepe însă bani, chiar dacă intrarea generală în bază este și va rămâne gratuită. Licitația este în desfășurare, iar ofertele se pot depune până în 28 august, ora 10. Companiile interesate trebuie să plătească o garanție de participare, 500 de lei pentru parc, 500 pentru paintball.

Mini-parcul de aventură și zona pentru paintball au fost gândite de la început în proiectul bazei, iar o serie de echipamente se află deja în dotare. Numai că administrația bazei a considerat că acestea pot fi mai atractive dacă sunt concesionate unui privat. Așa se face că, în mai 2019, a fost promovată o hotărâre de Consiliu Local privind externalizarea serviciilor de operare a parcului de aventură și a activității de paintball.

5 

ani este durata pe care dorește Primăria să concesioneze serviciile.

Reprezentanții Primăriei au votat proiectul, considerând că este nevoie să vină firme cu personal calificat care să asigure deplina siguranță a clienților. Firma va plăti o redevență municipalității.

About