Nu a mai răbdat după atacurile la persoană! Primarul din Florești merge în instanță

Autor  admin   în       7 luni în urmã     1669 Vizualizări.  

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a avut o reacție publică luni seara. Acesta a dorit să pună capăt unei serii de zvonuri lansate în comună, referitor la un iminent divorț, la faptul că ar fi fost prins drogat la volan și alte astfel de acuzații infirmate inclusiv de polițiști. Pivariu a anunțat că persoanele care au  lansat astfel de narative vor trebui să facă dovada lor în instanță.

„În ultima perioadă au apărut în spațiul public mai multe informații complet mincinoase, avându-mă ca subiect pe mine și pe familia mea.

În momentul în care am decis să îmi asum rolul de edil al Floreștiului, mi-am asumat și riscul ca diverse personaje să mă atace, personaje ale căror interese ar putea fi lezate prin deciziile ferme pe care le luăm pentru a îndrepta problemele mari din Florești.

Cu toate acestea, nivelul la care s-a ajuns cu aceste informații calomnioase în spațiul public, la adresa mea, a soției mele, a tatălui meu, a fetiței mele și chiar a unui bun profesionist din comunitatea noastră decedat recent, depășește orice limită.

Dezmint public aceste informații și vă aduc la cunoștință că am inițiat procedurile de chemare in instanță a celor responsabili. Îi asigur pe cei vinovați că nu vor scăpa nepedepsiți.

Suntem obligați să reacționăm atunci când diverse personaje îndoielnice, sub pretextul unor drepturi fundamentale cum sunt acelea la libera exprimare și informare, promovează în spațiul public din Florești informații atât de evident mincinoase.

Vă asigur în continuare de implicarea mea totală în dezvoltarea Floreștiului, dar vă asigur în același timp că astfel de acțiuni reprobabile nu vor rămâne nesancționate”, a transmis Pivariu.

Aici VIDEO cu poziția lui Bogdan Pivariu.

Ultimul zvon, apărut chiar în weekendul care a trecut, și anume acela că Pivariu ar fi fost prins drogat la volan, a fost dezmințit imediat de reprezentanții Poliției.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.