“Noi am pornit dezvoltarea municipiului și a județului” (A)

Autor  Ionel Lespuc   în       9 luni în urmã     789 Vizualizări.  

Liderul PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a acordat un interviu pentru Media9, în care a vorbit despre meritele social-democraților în dezvoltarea Clujului.

“PSD a pus bazele Autostrăzii Transilvania, primul element care a decongestionat traficul greu din municipiu. Apoi, de la PSD pornește tot ceea ce ține de o gândire a dezvoltării municipiului și a județului. Parcurile industriale, dezvoltarea aeroportului vin din perioada când PSD conducea Consiliul Județean, când era la guvernare. De aici a plecat dezvoltarea viitoare a aeroportului, cel mai mare după București, cu traficul cel mai mare din țară. Suntem și județul cu cele mai multe parcuri industriale”, a spus Alexandru Cordoș.

Liderul social-democraților clujeni a subliniat că anul acesta, după mult timp, PSD are o listă cu oameni valoroși propuși pentru Parlament.

“Pentru prima dată în ultimii ani reprezentăm o alternativă pentru clujeni. Nu vreau să sune a laudă exagerată. Profesorul Vasile Dâncu este printre cei mai puternici oameni politici din România și cu siguranță cel mai puternic din Transilvania”, a subliniat Cordoș.

Principalele nume de pe lista PSD Cluj sunt Vasile Dâncu, pentru Senat, Patriciu Achimaș-Cadariu și Alexandru Cordoș, pe lista pentru Camera Deputaților. Dâncu a fost senator și europarlamentar, iar Cordoș are în cv două mandate de senator.

About