Mai multe curse pentru o comună din Zona Metropolitană Cluj. „Am ținut cont de sugestiile transmise”

Autor  admin   în       2 saptãmâni în urmã     5949 Vizualizări.  

În urma discuțiilor cu autoritățile locale din Gilău, Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca va suplimenta cursele de pe liniile M51 și M52 din Zona Metropolitană. Suplimentarea celor două linii va avea loc începând de miercuri, 3 aprilie. 

Anunțul operatorului de transport public local

„Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. are calitate de partener activ pentru discuțiile cu autoritățile administrațiilor publice locale din Zona Metropolitană Cluj în ceea ce privește aspectele de dezvoltare a serviciului, în scopul de a coordona politicile și acţiunile de interes general prin evaluarea fluxurilor de transport de persoane şi determinarea pe baza studiilor de specialitate a cerințelor de transport.

Strategia de dezvoltare a serviciului de transport public presupune actualizarea periodică a programelor de transport în funcţie de necesităţile de deplasare ale populaţiei.

UAT Gilau sprijină, susține și încurajează dezvoltarea serviciului de transport prin acordarea facilităților și subvențiilor de transport inclusiv prin implementarea programului Vinerea Verde, cu respectarea legislației fiscale în vigoare;

Ținând cont de sugestiile transmise, începând cu data de 03.04.2024:

  • Linia M51 pentru zilele de sâmbătă și duminică va fi suplimentată cu cinci curse (orele de plecare din Gilău: 08:05, 12:50, 16:00, 17:45, 20:15, iar din Cluj-Napoca: 12:00, 17:00, 19:35, 21:00).
  • Linia M52 va fi suplimentată pentru zilele lucrătoare, de luni până vineri cu o cursa având ora de plecare din Cluj-Napoca la 11:45 si de la Biserica Someșul Rece la ora 12:30. Pentru zilele de sâmbătă și duminică vor fi alocate două curse. Plecare din Cluj-Napoca la ora 05:30 și ora 16:00, respectiv din stația Uzina Electrică, Someșul Rece la orele 06:15 și 16:45.

Prin aceste măsuri, sperăm să contribuim eficient la creșterea mobilității cetățenilor din Zona Metropolitană Cluj”, au transmis reprezentanții  CTP Cluj-Napoca.

About