Începe TIFF! Restricții de trafic în centrul Clujului

Autor  admin   în       2 saptãmâni în urmã     571 Vizualizări  

Primăria Cluj-Napoca a anunțat restricționarea traficului în centrului orașului pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Astfel, vineri se închide circulaţia, între orele 20:30 – 23:30 (când situaţia o impune) pe strada Napoca, Piaţa Unirii (latura de sud şi est), strada Universităţii, B-dul Eroilor, dar vor fi restricții și pe banda doi și trei de pe latura de est a Pieței Unirii, în intervalul orar 17:30 – 23:00 (când situația o impune).

Sâmbătă, va fi închisă circulaţia între orele 20:30 – 23:30 (când situaţia o impune) pe strada Napoca, Piaţa Unirii (latura de sud şi est), strada Universităţii și B-dul Eroilor.

De asemenea, în perioada 24 – 30 iulie și în 1 august circulația va fi închisă, între orele 21:30 – 23:30 (când situaţia o impune), pe strada Napoca, Piaţa Unirii (latura de sud şi est), strada Universităţii și B-dul Eroilor.

TIFF 2021 se deschide vineri, de la ora 21.00, în Piața Unirii, cu proiecția filmului Dineu cu vecinii de sus/ Sentimental/ The People Upstairs (r. Cesc Gay, 2020).

Filmul spune povestea a două cupluri vecine care explorează complexitatea relațiilor moderne.

Pelicula are două vedete spaniole pe afiș: Javier Cámara (Hable con ella, La mala educación, regizate de Pedro Almodóvar, serialele The Young Pope și Narcos) și Belén Cuesta (La casa de papel, Paquita Salas, Parking, în regia lui Tudor Giurgiu).

TIFF se desfășoară la Cluj-Napoca între 23 iulie și 1 august.

About