Încă un segment de bandă dedicată. Din 2 aprilie

Autor  Ionel Lespuc   în       1 saptãmânã în urmã     186 Vizualizări  

Banda dedicată s-a dovedit un real succes, la Cluj. Pe axa vest-est (foto) funcționează și reduce timpul petrecut de clujeni în mijloacele de transport.

Primăria a decis acum să prelungească banda dedicată spre Gheorgheni. Astfel, din 2 aprilie, vor apărea stâlpișori galbeni pe prima bandă a Bulevardului Nicolae Titulescu, de la strada Septimiu Albini până în Piața Cipariu. Atenție, numai pe sensul de mers spre centru. Asta înseamnă eliminarea mașinilor care parchează acum la bordură, pe Titulescu, pe respectivul segment de drum.

”Colegii mei au fost pe teren. Sunt 68 de mașini parcate, dar proprietarii nu au abonamente. Am decis să eliminăm acele 68 de mașini de acolo. Le vom da alternative, chiar dacă nu au abonament de parcare. Fie pe strada Voltaire, fie în Cipariu, unde am identificat câteva posibile locuri de parcare”, a spus Emil Boc, la Realitatea FM.

Boc a spus că urmează să se facă analize și pe celelalte segmente ale bulevardului. Mașinile parcate pe partea sudică, adică dinspre centru spre Iulius Mall, vor fi mutate în viitor pe străzile din preajmă, unde s-au instituit sensuri unice. Se caută soluții și pentru segmentul de până la strada Septimiu Albini, pe sensul către centru.

About