Imagini din viitor: baza “La terenuri” :)

Autor  Ionel Lespuc   în       4 saptãmâni în urmã     127 Vizualizări  

Primăria clujeană nu are în zona La terenuri decât un hectar de teren, dar are planuri pe o suprafață de zece ori mai mare. Viceprimarul Dan Tarcea a publicat un filmuleț cu randări ale proiectului din sudul Mănășturului.

În film se văd multe lucruri moderne: parc de joacă pentru copii, terenuri de sport, inclusiv destinate seniorilor, mobilier urban, stâlpi de iluminat public, fântâni arteziene, punct de închiriere biciclete, spațiu de servicii, sală de sport și multă vegetație.

Dacă nu funcționează, găsiți AICI pe Facebook-ul viceprimarului.

Proiectul aparține societăților Arhi BOX și Napotech Proiect, dar mai sunt mulți pași de făcut până când va deveni realitate.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.