Gest nobil. Boc a donat sânge din nou

Autor  Ionel Lespuc   în       4 luni în urmã     1699 Vizualizări  

Primarul Clujului, Emil Boc, a donat astăzi sânge. Din nou. O mai făcuse o dată în decembrie. Românii nu sunt foarte dornici să doneze, spitalele duc lipsă de sânge, așa că gestul primarului este atât nobil, cât și util. 

Emil Boc este omul care adoră lumina reflectoarelor. Pagina sa de Facebook, deși privată, cumulează multe energii din Primăriei. Este o redacție mai vastă decât au cele mai multe ziare clujene. Totuși, de data aceasta, Boc nu a făcut comunicat de presă (încă), nu a dus cu el alaiul de fotografi și operatori. Media9 a fost singura publicație prezentă.

Edilul șef i-a convins și pe colegii din Primărie să meargă să doneze. În decembrie au fost mai mulți, acum mai puțini. În plus, s-a interesat ce nevoi are Centrul de Hematologie și a promis că va încerca să ajute instituția condusă de Adriana Sime. 

UPDATE Până la urmă, primarul și-a postat o întreagă galerie foto pe Facebook cu momentul în care a donat. 

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.