George Simion a luat o pauză, în timp ce mitralia Clujul: “Eu iubesc Clujul. Dacă ar fi undeva să mă mut în țara asta aș face-o în Cluj-Napoca” + Liderul politic clujean umilit

Autor  admin   în       3 zile în urmã     841 Vizualizări.  

O emisiune TV dedicată, declarativ, Clujului, s-a transformat într-o tribună AUR, o campanie electorală cu un an înainte de adevărata campanie. S-a întâmplat la un post național, vineri seara. George Simion a fost vedeta, a aruncat cu acuzații în toate direcțiile și a fost găsit amuzant când a spus că “la festivalul de droguri Untold s-a găsit și muzică”. Culmea, a existat un moment în care Simion a afirmat că s-ar muta la Cluj.

“Pe mine mă interesează foarte mult, la nivel de viziune, ce facem pentru clujeni. Pentru că oamenii obișnuiți, muncitorii, locuitorii din Mănăștur, de exemplu, se descoperă într-un oraș… cel mai scump oraș din România. Nivelul de trai nu este satisfăcător, infrastructura din Cluj… Eu iubesc Clujul. Dacă ar fi undeva să mă mut în țara asta, aș face-o în Cluj-Napoca. Pare a fi un oraș al IT-iștilor, un oraș în care costă foarte mult să trăiești, dar din păcate condițiile de trai nu sunt unele satisfăcătoare. Și de asta foarte mulți clujeni, din acest rai care ar trebui să fie județul Cluj, pleacă în diaspora. Mă întâlnesc cu ei peste tot. De aceea, trebuie să creem oportunități și să tăiem din discrepanțele acestea sociale, pentru că la margine de Cluj avem Pata Rât”, a însăilat, Simion, un discurs. Personajul ăsta e posibil să candideze la președinția României, nu-i așa?

În emisiune a intervenit telefonic și Alin Tișe, președintele PNL al Consiliului Județean. Însă Tișe nu a fost lăsat să vorbească, ba chiar a fost umilit. De câte ori încerca să spună ceva, se suprapunea cineva din studio și nu se mai înțelegea nimic. Până la urmă, moderatoarea a spus că nu mai are nevoie de liberalul de la Cluj și i-a închis telefonul. 

Ulterior, au existat reacții pe grupul intern al PNL Cluj, cu persoane care au văzut emisiunea și au încercat să îl îmbărbăteze pe Tișe.

“Cred că ăștia de la emisiunea de la Realitatea ar vrea să fie la Cluj ca județele din sud, nedezvoltate și sărace. Domnule președinte, fiți tare”, a fost unul dintre mesaje.

În emisiunea s-a spus de mai multe ori că primarul Clujului, Emil Boc, a fost de asemenea invitat, dar a refuzat să ia parte la discuție.

About