Gata haosul! Bogdan Pivariu: „Am redus cu 325% numărul de locuințe autorizate comparativ cu cele emise în perioada 2017-2020”

Autor  admin   în       2 saptãmâni în urmã     617 Vizualizări.  

Primarul celei mai mari comune din țară, Bogdan Pivariu, a declarat că în mandatul său, de aproape 4 ani, a redus cu peste 300% numărul autorizațiilor pentru construcția de locuințe. Pivariu spune că, astfel, au fost oprite peste 7.500 de mașini noi care ar fi intrat în traficul din Florești.
Anunțul primarului Bogdan Pivariu 
„𝐈̂𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟎-𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐚𝐦 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐬 𝐜𝐮 𝟑𝟐𝟓% 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐧𝐭̦𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐜𝐮 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐢̂𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟐𝟎𝟏𝟕-𝟐𝟎𝟐𝟎.
Dacă în ultimul an de mandat al fostei administrații au fost emise 105 Autorizații de Construire pentru blocuri, în cei 4 ani de mandat, eu am emis în total 95 Autorizații de Construire pentru blocuri.
𝐏𝐫𝐢𝐧 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐮𝐥 𝐟𝐚𝐩𝐭 𝐜𝐚̆ 𝐚𝐦 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐫𝐮𝐩𝐭 𝐫𝐢𝐭𝐦𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐝𝐚̆𝐝𝐞𝐚𝐮 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟎, 𝐚𝐦 𝐨𝐩𝐫𝐢𝐭 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟕.𝟓𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐬̦𝐢𝐧𝐢 𝐧𝐨𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐫 𝐟𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭 𝐢̂𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢.
Am demonstrat astfel angajamentul meu ferm pentru o dezvoltare sustenabilă și responsabilă.
În comunitatea noastră, am preluat din nou frâiele responsabilității în ceea ce privește construcțiile, orientându-ne către un mediu urban modern, viabil și prietenos.
Toate noile construcții respectă cu strictețe standardele europene în materie de spații verzi, lățimea drumurilor și distanțele față de clădirile existente, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor noștri.
Suntem mândri să facem parte dintr-o comunitate care pune accent pe dezvoltare durabilă și echilibrată, iar angajamentul nostru este să continuăm să dezvoltăm un viitor mai bun pentru toți locuitorii noștri”, a transmis, pe Facebook, primarul comunei Florești.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.