GALERIE FOTO & VIDEO. Imagini cu muncitorii care lucrează în condiții extreme pe șantierul Autostrăzii Transilvania. „Filmarea asta e de pus zilnic pe monitoare în Parlament”

Autor  Tudor Știrbu   în       1 lunã în urmã     27888 Vizualizări.  

Media9 îți prezintă imagini actuale cu lucrări care au loc pe Autostrada Transilvania. Este vorba de lucrări care se fac în prezent pe lotul Zimbor – Poarta Sălajului, în zona Sântă Măria și Bercea.

Din imaginile surprinse cu drona se observă că angajații UMB, compania omului de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu, lucrează și pe timp de iarnă.

Filmarea a fost realizată de Cristian Marius Man în 4 februarie, când a nins și a fost foarte frig în toată partea de NV a Transilvaniei. „Condiții vitrege de lucru”, sublinia operatorul dronei.

Cei care au vizionat filmarea de 10 minute au fost emoționați, ba unii dintre ei șocați de-a dreptul de efortul depus în asemenea condiții de muncitorii care lucrează pe șantierele Autostrăzii Transilvania.

Mulțumesc pentru efortul depus în a ne arata încă o dată că UMB-ul merită respectul și felicitările noastre! Poate le întoarcem și noi răsplată oamenilor care lucrează pe șantiere prin a le acorda prioritate în trafic, basculantelor, camioanelor, astfel ajutăm și noi prin a le scurta timpii și resursele la aceste autostrazi și drumuri” – Petrișor Grosu.

„Munciți îs banii pe care îi fac oamenii ăștia! Cinste lor!” – Gabi T.

„Filmarea asta e de pus pe monitoare în Parlament, zilnic. Dacă nici oamenii ăștia nu merită respect, atunci ne ducem naibii cu totul” – Florin Micu. 

Citește și acest articol: PREVIZIUNI. Când va fi gata lotul de 30 de kilometri Nădășelu – Zimbor din Autostrada Transilvania. GALERIE FOTO & VIDEO

Secțiunile Nădășelu – Zimbor (30 de kilometri) și Zimbor – Poarta Sălajului (12 kilometri) din Autostrada Transilvania au același constructor – UMB – și sunt cuprinse în PNRR. Cele două secțiuni sunt singurele contracte în lucru cu finanțare prin PNRR pe Autostrada Transilvania.

Vezi toată filmarea mai jos:

Lotul Nădășelu – Zimbor de pe Autostrada Transilvania, cel mai avansat șantier rutier din PNRR, a primit o extensie de timp, până în februarie 2025, iar șansele de deschidere la sfârșitul anului 2023 sunt reduse, deși UMB a reușit o mobilizare foarte bună, aproape de 50% stadiu fizic de execuție.

Sursa foto & VIDEO: Cristian Marius Man

About