GALERIE FOTO. Cumperi? Unele agenții imobiliare din Cluj s-au reorientat și vând proprietăți într-o destinație de vis

Autor  Tudor Știrbu   în       8 luni în urmã     962 Vizualizări.  

Pe o piață imobiliară din ce în ce mai neîncăpătoare, chiar sufocantă, unele agenții din Cluj încearcă să-și diversifice serviciile și să găsească soluții în alte părți ale lumii.

E și cazul unei agenții care vinde proprietăți într-o destinație de vis: Dubai. 

Agenția respectivă anunță pe un site de profil vânzarea unei proprietăți aflate încă în stadiul de construcție. Conform anunțului, vila se află într-o zonă cu proprietăți superbe, „înconjurate de lagune de cristal și plaje cu nisip alb”.

Are 5 camere, 3 băi, o suprafață utilă de 210 mp, 2 balcoane + terasă și un teren de 400 mp.

Prețul: 519.500 euro.

„Oferă spre vânzare în exclusivitate o vilă superbă în Dubai, Damac Lagoons PORTOFINO.
Sărbătorește frumusețea și echilibrul în timp ce trăiești, lucrezi și te bucuri de apă. Portofino din DAMAC Lagoons este o colecție vibrantă de case și vile de inspirație italiană.

Work & Play Hub din Portofino combină afacerile cu plăcerea.
Urmează o sesiune de fitness la Aqua Gym înainte de momentele zen la centrul SPA în aer liber. Apoi, bucurați-vă de niște vibrații muzicale la pavilionul muzical în aer liber.

Aproape de farmecul dealurilor DAMAC și, totuși, ascunsă și departe de agitație se află DAMAC Lagoons, este o nouă comunitate luxoasă din Dubai, inspirată de Marea Mediterană.

La DAMAC Lagoons, cele mai elegante vile și case de oraș sunt înconjurate de lagune de cristal, plaje cu nisip alb, vibrații de insulă tropicală și alte experiențe încântătoare, pe o suprafață de peste 45 de milioane de metri pătrați.

Proprietatea are 5 camere (4 dormitoare și living cu bucătărie) și 3 băi având suprafața utilă de 210 mp.
Termenul de finalizare este 2025, există un plan de plată din 3 în 3 luni.

Proprietatea se predă semimobilată, la stadiul de superfinisat”, se arată în anunțul agenției imobiliare din Cluj.

 

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.