Galeria Simonei Halep s-a întors. O galerie de șefi :) FOTO

Autor  Ionel Lespuc   în       1 saptãmânã în urmã     265 Views     Lasa un comentariu  

Angajații din Primăria Cluj, care au susținut echipa de FedCup a României, s-au întors azi, după 12, de la Ostrava. Erau încă vopsiți pe față cu tricolorul românesc când au coborât în Piața Lucian Blaga. Autocarul i-a lăsat pe mănăștureni, apoi i-a dus pe primarul Emil Boc și pe soția sa acasă, în Zorilor.

Este interesant că pasiunea pentru tenis a atins multe nume importante din Primărie. Șefii de la Patrimoniu, Iulia Ardeuș, de la Juridic, Alina Rus, de la Direcția tehnică, Virgil Poruțiu, de la Poliția Locală, Marcel Bonțidean, de la Strategii de marketing, Diana Apan, secretarul municipiului, Aurora Roșca, au țopăit în Arena. În tricouri galbene am văzut și persoane din managementul regiilor subordonate municipalității. O galerie de șefi a avut Simona Halep, la Ostrava, una care a contribuit la victoria României în fața deținătoarei trofeului.

 

 

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>